Imate OPG? Iznajmljujete sobe? Imate udrugu? Nudite neke druge usluge? Promovirajte sebe i pomozite u promociji ličkog kraja

[av_gallery ids=’5138,5139,5141,5142,5143,5144,5145,5140′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’8′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

LAG LIKA lokalna je akcijska grupa osnovona sa svrhom objedinjavanja sva 3 sektora – javnog, gospodarskog i privatnog, u svrhu ruralnog razvoja koji bi bio usklađen sa sadašnjim stanjem i budućim potrebama cijelog područja. U toku je program podrške i financiranje pojedinih projekata kod natječaja iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Radi se o dodjeli bespovratnih sredstava ili pomoć sufinanciranja projekata u kojima možete i vi sudjelovati.

Djeluj na području 12 gradova i općina (Gospić, Senj, Brinje, Donji Lapac, Lovinac, Perušić, Plitvička Jezera, Udbina i Vrhovine iz Ličko-Senjske županije, Karlobaga i Rakovice iz Karlovačke županije te Gračac iz Zadarske županije) koje su međusobno osim geografski povezane kulturom i poviješću. Važni subjekti uz jedinice lokalne samouprave su OPG-i, organizacije civilnog društva, poduzetnici, zadruge i javne ustanove.

Glavni prioriteti i aktivnosti kroz koje se namjeravaju ostvariti ciljevi ruralnog razvoja su razvoj ekološke poljoprivrede, turizma i iskorištavanje obnovljivih izvora energije. Ljudi polako počinju shvaćati koliko im nedostaje ono što su do jučer imali i zbog toga sve više cijene ovakva područja koja su kao oaze netaknute prirode, nezagađene vode i ekološki čistih prehrambenih proizvoda.

U svrhu istoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe u promociju ličkog kraja. Lika je predivna i bilo bi šteta da turisti ili oni koji su samo u prolazu prođu kroz nju bez da ju zbilja upoznaju.

Možemo puno toga ponuditi,ali se moramo udružiti i zajedničkom ponudom pokazati da Lika ima što za ponuditi.

Bilo da ste OPG, organizacija, poduzetnik, ugostitelj uvrstite se u ponudu preko LAG LIKA. Oglašavanje na njihovoj web stranici je besplatno, a oni će se potruditi da vas uključe u sve svoje aktivnosti.

​Za više informacija možete ih kontaktirati na

lag.lika2013@gmail.com

ili putem kontakt obrasca na njihovoj web stranici

www.lag-lika.hr

Pomozimo svi u promociji našeg ekološkog i raznolikog kraja sa bogatom ponudom 🙂