Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine

Dana 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.
Poveznica: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518
(Važno, na navedenoj stranici nalaze se i obrasci “Ponuda smještaja za raseljene osobe” i “Potvrda o nadzoru stambene jedinice“)
VLASNICI STAMBENIH JEDINICA SU DUŽNI PRIJE DOSTAVE PRIJAVE NA JAVNI POZIV ZATRAŽITI OD STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE PLITVIČKA JEZERA POTVRDU O NADZORU STAMBENE JEDINICE. ZA IZDAVANJE NAVEDENE POTVRDE OBRATITI SE NA E-MAIL: civilnazastita@plitvicka-jezera.hr ILI U PROSTORIJAMA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA, SVAKIM RADNIM DANOM OD 7-15SATI, UZ OBVEZNU DOSTAVU OBRASCA PONUDE SMJEŠTAJA ZA RASELJENE OSOBE, DOKAZ OVLASNIŠTVU STAMBENE JEDINICE I UKOLIKO JE VIŠE SUVLASNIKA OVJERENU IZJAVU O SUGLASNOSTI SVIH SUVLASNIKA DA SU SUGLASNI SA SKLAPANJEM UGOVORA O USTUPANJU STAMBENE JEDINICE.

  • Uputa o provedbi Odluke o financiranju troškova (28.03.2022.)
  • Obrazac - Pojedinačni smještaj (28.03.2022.)
  • Potvrda - Pojedinačni smještaj (28.03.2022.)