Obavijest o terminu prethodne provjere znanja i sposobnosti

 • Obavijest o terminu prethodne provjere znanja i sposobnosti (pisanog testiranja) i intervjua (14.08.2018.)
 • Na temelju članka 20. i 22. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ 86/08, 61/11, 04/18), Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme- ZAŽELI-Program zapošljavanja žena, dostavlja

   

  OBAVIJEST

  o terminu prethodne provjere znanja i sposobnosti

  (pisanog testiranja) i intervjua

   

  I.Kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete Oglasa za prijam službenika na određeno vrijeme  zbog obavljanja privremenih poslova -ZAŽELI-Program zapošljavanja žena za radno mjesto – voditelj projekta su:

  M.Đ.

  M.B.

  V.K.

  LJ.H.

  Prethodna provjera znanja i sposobnosti (pisano testiranje) za kandidate iz točke 1. održat će se 20. kolovoza 2018. godine u 11,00 sati u Općinskoj vijećnici Općine Plitvička Jezera u Korenici, Trg Sv. Jurja br. 6.

  II.Kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete Oglasa za prijam službenika na određeno vrijeme  zbog obavljanja privremenih poslova -ZAŽELI-Program zapošljavanja žena za radno mjesto – asistent na projektu su:

  T.V.

  LJ.H.

  Prethodna provjera znanja i sposobnosti (pisano testiranje) za kandidate iz točke 2. održat će se 20. kolovoza 2018. godine u 12,30 sati u Općinskoj vijećnici Općine Plitvička Jezera u Korenici, Trg Sv. Jurja br. 6.

  III.Sa kandidatima koji prođu pismeni ispit, intervju će se održati istog dana u 14,00 sati.

   

  Povjerenstvo za provedbu natječaja

 • Obavijest o terminu prethodne provjere znanja i sposobnosti (pisanog testiranja) i intervjua (14.08.2018.)