Obilježen Dan škole u Korenici

U Korenici 14. 05.2015. obilježen je Dan škole, na rođendan prvog Hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, po kojem je ista dobila ime. Tom su prilikom dožupanica Ivana Tomaš i načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić položili vijenac i svijeće na bistu Dr. Franje Tuđmana.

U školi je održana priredba, svečani program sastojao se od recitatorskih nastupa učenika razredne nastave te nastupa učenika šestog razreda, članova dramske skupine koji su nas predstavljali na ovogodišnjem županijskom i državnom LiDraNu. Mješoviti pjevački zbor oduševio nas je svojim sigurnim nastupom. Na kraju svečanog programa priredbe uručena su priznanja najistaknutijim učenicima i njihovim mentorima koji su nas i ove godine predstavljali na županijskim i državnim natjecanjima u znanju i sportu. Posebnosti ovogodišnje proslave Dana škole pridonijela je i humanitarno-volonterska akcija učenika 8.a razreda koji su podržali Unicefov projekt Škole za Afriku.

[av_gallery ids=’4089,4090,4091,4092,4093,4094′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]