Obiteljski tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera i ove će godine, treću godinu zaredom, svoju iznimno uspješnu turističku sezonu obilježiti organizacijom Obiteljskog tjedna.

 • Ulaznica – 25,00 kn/osobi
  Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park.
 • Meni – 45,00 kn/osobi
  Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, u samoposlužnom dijelu Restorana Poljana i Borje, te samoposlužnom dijelu restorana Hotela Grabovac i Kampa Korana, u ponudi su i meniji po jedinstvenoj cijeni od 45,00 kn po osobi.
  Ponudu menija pogledajte na: http://www.np-plitvicka-jezera.hr/…/POSEBNA-PONUDA-MENIJA-Z…
 • Nastupi kulturno-umjetničkih društava
  Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.
 • Parking
  Parking nije uključen u ovu posebnu ponudu i plaća se zasebno.
 • Posebna ponuda ne vrijedi za putničke agencije niti za grupne posjete, već samo za individualne goste uz plaćanje na licu mjesta.

Veselimo se vašem dolasku!