Općina maturantima omogućuje korištenje aplikacije ePriprema za državnu maturu

Općina Plitvička Jezera je otkupila licence za korištenje aplikacije ePriprema za državnu i probnu maturu za sve maturante srednjih škola s područja Općine Plitvička Jezera. Aplikaciju će moći koristiti svi koji se besplatno registriraju na web stranici mature.educirajme.com. Ista će se moći koristiti bilo kada, bilo gdje, na različitim uređajima (računalo, mobitel ili tablet), neograničen broj puta i to do kraja školske godine 2020./2021. odnosno do 31. kolovoza 2021. godine.

Aplikacija će omogućiti maturantima da u udobnosti svojeg doma vježbaju i rade na testovima državnih matura od 2014. godine do danas i to A i B razinu svih predmeta. Upravo zbog trenutačne situacije sa korona virusom i online nastavom, maturanti i nemaju priliku sudjelovati na pripremama što zbog financijskih što zbog epidemioloških razloga, te bi aplikacija uvelike trebala pomoći mladima koji će danas sutra stvarati svoj život u našoj općini.

Aplikacija korisnicima omogućava rješavanje ispita u obliku interaktivnih kvizova te kroz jednostavan pristup učenju i testiranju simulira stvarnu državnu maturu koja je preduvjet za upis na željeni studij.

Uskoro objava i poziv maturantima za prijave.