Oznaka: ŽKK Plitvice

IZNIMNO USPJEŠAN VIKEND ŽKK „PLITVICA“ U NAJUSPJEŠNIJOJ SEZONI DO SADA

Ženski kuglački klub „Plitvice“ je 11. ožujka 2018. zatvorio ligašku sezonu 2017./2018. u 2. Hrvatskoj kuglaškoj ligi Zapad za žene utakmicom na domaćoj kuglani protiv ŽKK „Goranina“ iz Delnica pobjedom 8:0 i tako zacementirao drugo mjesto na ljestvci u ligi za sezonu na izmaku. Ističemo i da je igračica ŽKK „Plitvica“, Mirela Požega završila sezonu kao treća igračica na poredku igračica lige. Tijekom protekle ligaške sezone ŽKK „Plitvice“ su nekoliko puta obarale svoj osobni rekord ukupnih srušenih čunjeva kao i rekord domaćinske kuglane te su gotove sve igračice obarale osobne rekorde srušenih čunjeva.

Nakon tog plasmana koji je u natjecateljskoj povijesti kluba najbolji plasman u ligi do sada, kuglačice s Plitvica nastvile su ostvarivati vrijedne sportske uspjehe i proteklog vikenda.

Naime, u subotu 07. travnja 2018. ekipa ŽKK „Plitvica“ je odigrala finale Kupa regije Zapad za žene u Ravnoj Gori, u borbi s ŽKK „Goraninim“ iz Delnica i KK „Karlovcem“ iz Karlovce, djevojke s Plitvica su odnijele pobjedu, osvojile Kup regije Zapad u kuglanju za žene, na Plitvice donijele još jedan pehar i medalje te izborile mjesto u osmini finala Kupa Repubilke Hrvatske u kuglanju za žene. Vrijedno je spomena i da je najbolja igračica finala Kupa regije Zapad za žene bila igračica ŽKK „Plitvica“, Ines Kolar s oborenih 556 čunjeva. U osmini Kupa Hrvatske ŽKK „Plitvice“ će omjeriti snage s ŽKK „Varaždinom“ .

Uspješan vikend je nastavljen i u nedjelju, 08. travnja 2018. u Rijeci, na kuglani „SRC Mlaka“ gdje su igračice ŽKK „Plitvica“, Ines Kolar i Maria Gračan, predstavljale klub na Prvenstvu parova Republike Hrvatske u kuglanju i osvojile 5. mjesto u jakoj konkurenciji ponajboljih kuglačica u državi.

Ženskim kuglačkom klubu „Plitvice“ možemo samo poželjeti još puno sportskih uspjeha!

  • Konačni poredak- 2. HKL Zapad- Žene ()
  • Kup regije zapad za seniorke ()
  • Prvenstvo parova RH- Žene ()