Poziv na informativni sastanak u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta Ličko-senjske županije“

Razvojna agencija Ličko-senjske županije LIRA Vas poziva na informativni sastanak koji se organizira u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta Ličko-senjske županije“ sufinanciranog iz sredstava Europske unije u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Ovim se Informativnim sastankom želi informirati širu javnost na području Ličko-senjske županije o mogućnostima i provedbi ESI fondova.
U sklopu Informativnog sastanka iz projekta „Jačanje kapaciteta Ličko-senjske županije“ bit će prezentirana Mjera 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.g. s posebnim osvrtom na Podmjeru 7.4., provedba tipa operacije 7.4.1. „ Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Sastanak će se održati 26. travnja 2017. godine (srijeda) u 11 sati u prostorijama Općinske vijećnice, Općina Plitvička Jezera Korenica, Trg Sv. Jurja 6.