Predstavnici Općine Plitvička Jezera u Bruxellesu

Predstavnici Općine Plitvička Jezera sudjelovali na prezentaciji ulagačkih projekata i mogućnosti za financiranje iz EU fondova održane u Bruxellesu 21. siječnja 2015. godine.

Prezentaciji su sudjelovali: Općinski načelnik – Boris Luketić, v.d. ravnateljica JU NP Plitvička jezera – Natalija Božičević, direktor Vodovod Korenica d.o.o – Danko Prša i pročelnik JUO Općine Plitvička Jezera – Milan Vukošić

Radi se o jednodnevnom sektorskom skupu koji je okupio vodeće tvrtke iz komunalnog gospodarstva, jedinice lokalne samouprave, projektante, financijere i odvjetnička društva, predstavnike gradova, županije i općina, institucije, dobavljače oprema te ostale uključene u poslove s komunalnom infrastrukturom.

Konferencija je predstavila potencijale komunalnog sektora u zemljama jugoistočne Europe i pružila mogućnost sudionicima za uspostavu kontakata s potencijalnim partnerima.

Mnogobrojni lobisti, pravni i financijski stručnjaci na EU razini nude partnerstvo u projektima ulaganja u komunalnu infrastrukturu. Europski ulagači u javno-privatne projekte, investicijski fondovi i razvojne banke te dobavljači novih tehnologija traže suradnju u jugoistočnoj Europi.

[av_gallery ids=’3676,3675,3673,3672,3671′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]