JAVNI POZIV: Božićnice

Prigodom blagdana Božića stanovnicima Općine Plitvička Jezera isplatit će se božićnica u iznosu od 60,00 eura (slovima: šezdeseteura), prema sljedećim kategorijama:

· Umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Plitvička Jezera čija mirovina ne prelazi iznos od 250,00 eura (slovima: dvjestopedeseteura),

· Osobama starijim od 65 godina koje imaju prebivalište na području Općine Plitvička Jezera, a ne ostvaruju prihode.

Rok za podnošenje prijava za isplatu božićnice je od 10. do 30. prosinca 2023. godine.

Mole se građani koji su u mogućnosti da prijave sa kompletnom dokumentacijom dostavljaju na email: ured-nacelnika@plitvicka-jezera.hr, a ukoliko nisu u mogućnosti onda se prijave mogu dostaviti osobno u zgradu Općine, svakim radnim danom od 9-13 sati.

Oni koji nisu u mogućnosti putem svog emaila predati zahtjev ili ga osobno predati u Općini, u njihovo ime može ga predati/poslati netko drugi, uz predočenje/slanje osobne iskaznice korisnika.

Uz prijavu je potrebno priložiti

· Presliku osobne iskaznice,

· kopiju transakcijskog računa (mole se svi oni građani koji imaju otvoren transakcijski račun da dostave broj računa kako bi se smanjile gužve kod isplata u gotovini).

Potvrde Porezne uprave o prihodima zatražit će Općina službenim putem po zaprimanju zahtjeva svakog korisnika.

Rok za isplatu božićnica po zaprimljenim prijavama je do 30. prosinca 2023. godine.

U ime podnositelja zahtjeva, koji nemaju otvoren transakciji račun, već će božićnice preuzimati u gotovini, ukoliko to ne mogu sami učiniti, u njihovo ime to može učiniti netko drugi uz predočenje osobne iskaznice istoga, s tim da Općina ne može preuzeti odgovornost u slučaju da novac ne bude isporučen krajnjem korisniku.

BOŽIĆNICE U GOTOVINI ISPLAĆIVATI U RAČUNOVOSTVU OPĆINE SVAKI RADNI DAN ISKLJUČIVO U VREMENU OD 11.00 DO 13.00 SATI POČEVŠI OD 10. DO 30. PROSINCA 2023. GODINE.

  • Prijava za dodjelu božićnice (04.12.2023.)