Oznaka: boris luketić

Ministar branitelja Tomo Medved zapalio svijeću kod spomenika hrvatskim braniteljima u Vagancu

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved posjetio je Saborsko povodom obilježavanja Dana općine Saborsko. Tomo Medved posjetio je Vaganac gdje se trenutno vrše iskapanja posmrtnih ostataka ubijenih nakon 2. svjetskog rata. U pratnji generala Mladena Markača te načelnikom Općine Plitvička Jezera Borisom Luketićem, načelnikom Općine Rakovica Franjom Franjkovićem i članovima Udruga proizašlih iz Domovinskog rata zapalio svijeću kod spomenika hrvatskim braniteljima. Kratku molitvu kod spomenika predvodio je mons. Mile Pecić, župnik Župe Presvetog Trojstva iz Slunja.

Read More

Udruge s područja Općine Plitvička Jezera potpisale Ugovor o dodjeli financijskih sredstava

Općina Plitvička Jezera na temelju prijava programa udruga donijela Odluku o financiranju programa i projekata udruga u Općini Plitvička Jezera. Na natječaju su zadovoljile sve kriterije 26 udruga. U Općinskoj vijećnici su potpisani Ugovori o izravnoj dodjeli financijskih sredstava između Općine Plitvička Jezera koju zastupa načelnik Boris Luketić i predsjednika Udruga. Općina Plitvička Jezera izdvojila je ukupno 1.364.000,00 kn za udruge.

Read More

Održana svečana sjednica povodom Dana Općine Plitvička Jezera

Po prvi puta Općina Plitvička Jezera obilježava 20. godina postojanja i blagdan svetog Jurja, Dan općine. Povodom toga događaja danas je održana svečana sjednica u dvorani Srednje škole Plitvička jezera u Korenici. Na sjednici je bio nazočan izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske g. Andreja Plenkovića, saborski zastupnik i predsjednik Županijske skupštine dr. Darko Milinović, zamjenik župana Ličko-senjskog Nikola Lalić, predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Užarević s vijećnicima, načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić sa suradnicima, brojni načelnici i gradonačelnici iz susjednih Općina i Gradova, predstavnici poduzeća i ustanova, predstavnici braniteljskih udruga proizašli iz Domovinskog rata i Crkve.

Read More

Nogometni savez Ličko-senjske županije podijelio lopte NK “Plitvice” i NK “Lika 95”

U prostorijama KIC-a u Gospiću podijeljeno je klubovima u Ličko-senjskoj županiji po deset nogometnih lopti. Lopte su podijeljene klubovima: Gospić – Gospić, Velebit – Žabica, Croatia – Lički Osik, Perušić – Perušić, Lika 95 – Korenica, Plitvice – Plitvice, Sokolac – Brinje, Bunjevac – Krivi put i Novalja – Novalja. Lopte su podijelili potpredsjednik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije Milan Devčić i tajnik Vladimir Romić. Načelnik Boris Luketić koji je ujedno i predsjednik NK “Plitvice” i član izvršnog odbora HNS-a Ličko-senjske županije preuzeo je lopte za NK “Plitvice” i NK “Lika 95”.

Read More

Načelnik Boris Luketić na otvorenju Gradske tržnice u Gospiću

U Gospiću je danas otvorena nova Gradska tržnica. Među prvima tržnicu su posjetili gradonačelnik grada Gospića Petar Krmpotić sa suradnicima, župan Ličko-senjski Milan Kolić sa suradnicima, saborski zastupnik i predsjednik Županijske skupštine dr. Darko Milinović, predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević, brojni načelnici iz susjednih općina. Također je bio prisutan i načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić.

Read More

Načelnik Boris Luketić – otvoreni razgovor za TV Loki

Načelnik Boris Luketić se odazvao pozivu internetskoj televiziji TV Loki za otvoreni razgovor na temu 4 godine mandata Borisa Luketića kao načelnika Općine Plitvička Jezera. U razgovoru je načelnik iznio sve ono što je napravio za svoga mandata kao i probleme s kojima se susrećao, ali da je zadovoljan s poslom koji je odradio te se nada da će tako nastaviti i u novom
mandatu.

Read More