Oznaka: crveni križ plitvička jezera

Još jedna uspješna akcija darivanja krvi

U srijedu 9. kolovoza je u prostorijama Crvenog križa u Korenici i u Pastoralnom centru na Mukinjama bila organizirana treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Upisana su i dva nova darivatelja, a od ukupno 88 darivatelja koji su pristupili akciji, uspješno su dali krv 84 osobe što je nešto manje od prošlog puta. Još jednom zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji!

Općinsko društvo Crvenog križa Plitvička Jezera poziva darivatelje krvi

Općinsko društvo Crvenog križa Plitvička Jezera poziva darivatelje krvi na treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi koje će se održati dana 9. kolovoza 2017. u Korenici, od 9:00 do 12:30 sati u prostorijama Općinskog društva Crvenog križa Plitvička jezera i na Plitvičkim Jezerima, od 14:00 do 16:00 sati u prostorijama Pastoralnog centra Mukinje. Svi koji se odazovu pozivu sa sobom moraju ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu darivanja.

Uspješno odrađena akcija darivanja krvi u Općini Plitvička Jezera

U prostorijama Crvenog križa u Korenici i u Pastoralnom centru na Mukinjama jučer je bila organizirana akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Ovog puta su upisana 3 nova darivatelja. Od ukupno 104 darivatelja koji su pristupili akciji, uspješno je darovano 98 doza krvi. Kao dobrovoljni darivatelj krvi odazvao se pozivu i načelnik Općine Plitvička Jezera Boris Luketić, te se ovim putem zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Read More

Danas akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Općinsko društvo Crvenog križa Plitvička Jezera poziva darivatelje krvi na jednu od akcija dobrovoljno darivanja krvi koje će se održati dana 10. svibnja 2017. godine u Korenici, od 9 do 12,30 sati u prostorijama Općinskog društva Crvenog križa Plitvička jezera i na Plitvičkim Jezerima, od 14 do 16,30 sati u prostorijama Pastoralnog centra Mukinje.
Molimo sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu.

Read More

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Općinsko društvo Crvenog križa Plitvička Jezera poziva darivatelje krvi na jednu od akcija dobrovoljnog darivanja krvi koje će se održati dana 13. veljače 2017. u Korenici, od 9 do 12,30 sati u prostorijama Općinskog društva Crvenog križa u Korenici Plitvička jezera i na Plitvičkim Jezerima, od 14 do 16 sati u prostorijama Pastoralnog centra na Mukinjama.

Read More

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Općinsko društvo Crvenog križa Plitvička Jezera poziva darivatelje krvi na jednu od akcija dobrovoljnog darivanja krvi koje će se održati dana 9. veljače 2016. u Korenici, od 9:00 do 12:30 sati u prostorijama Općinskog društva Crvenog križa Plitvička jezera i na Plitvičkim Jezerima, od 14:00 do 16:00 sati u prostorijama Osnovne škole Mukinje.

Read More

15. godišnjica smrti prvog hrvatskog predsjednika

Povodom 15. godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana, ispred biste kod osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” u Korenici svijeće su zapalili općinski načelnik Općine Plitvička Jezera, Boris Luketić, član županijske skupštine Mijo Vidović, Anita Ugarković Crveni Križ Plitvička Jezera te predstavnici Udruge Branitelja – Plitvička Jezera. (više…)